Grøn oplevelse
©  Foto:

VINGSTED hotel & konferencecenter, Hotel

VINGSTED hotel & konferencecenter er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel med mange faciliteter, der danner optimale rammer for store arrangementer som kongresser, konferencer, messer og udstillinger.

Den 5-stjernede beliggenhed midt i Danmark gør det nemt at samle deltagere fra hele landet. Vi ligger lige midt i Vejle Ådal, hvilket giver dig mulighed for at trække frisk luft på en af de utallige vandrestier i skoven eller langs åen.

Vi er centralt beliggende midt i Danmark, med kun 2,5 times kørsel fra København, 12 kilometer fra Vejle og 20 kilometer fra Billund.

Vores DNA indeholder 3 kerneværdier; en stærk holdånd, naturen og at være aktiv. 
Det betyder, at vi går langt for hinanden og vores gæster. Vores holdånd er som en ubrydelig elastik, fleksibel i tanke og handling.

Vi bruger naturens muligheder for aktiviteter og rekreation, morskab og eftertænksomhed. Naturligheden er også afspejlet i måden vi er på: venlige, imødekommende, personlige og os selv. Det aktive gennemsyrer alt hvad vi gør og tilbyder. Mangfoldige aktiviteter og nye måder at afholde mødepauser bliver udviklet til gavn for vores gæster. 

Der er gratis parkering og internet på VINGSTED.