©  Foto:

Vejle Kunstmuseum

Bliv inspireret af kunsten på Vejle Kunstmuseum. VejleMuseerne inviterer alle indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt og har relevans i livet og hverdagen.

Vejle Kunstmuseum inviterer til kunstoplevelser med udgangspunkt i livet og hverdagen. Fortællingerne på museet er genkendelige og giver et overraskende eller anderledes blik på verden. Nogle gange stort, andre gange småt. Men der er altid noget, der sætter sit aftryk efter besøget.

Museets udstillinger

Tag familien eller en god ven under armen og brug et par timer på Vejle Kunstmuseum. Her kan du bl.a. opleve en stor samling af grafiske værker, guldaldermalerier, portrætkunst i alverdens afskygninger og ekspressionistisk kunst fra en perlerække af de danske kunstnere, der senere skulle danne Cobra-bevægelsen med Asger Jorn i spidsen.  

Museet er med den næststørste samling af grafiske værker i Danmark førende på værker på papir og grafik. Samlingen rummer blandt andet 51 raderinger af Rembrandt og grafiske tryk af andre af historiens mest berømte kunstnere. Gennem årene frem til i dag er samlingen vokset med markante værker, som viser de nye strømninger inden for samtidskunsten.  

Vejle Kunstmuseum viser årligt to større særudstillinger og tre-fem mindre udstillinger.

Kunstmuseet er lukket alle mandage, dog åbent 2. påskedag og 2. pinsedag.

Der er gratis adgang til Vejle Kunstmuseum, som er en del af Vejlemuseerne. Se alle aktuelle udstillinger og arrangementer på kunstmuseet på www.vejlemuseerne.dk.