©  Foto:

Restaurant Taverna Hellas

Leder du efter en ægte græsk taverna med hygge og afslappet stemning, så kom indenfor hos Restaurant Taverna Hellas. Restauranten har masser af græsk charme og ligger i hjertet af Vejle med indgang både fra Nørregade og fra terrassen over Mølleåen.

Som gæst i Restaurant Taverna Hellas får du en lille bid af Grækenland. Når du træder ind i tavernen bliver du mødt af et stort maleri i varme sydlandske farver, som illustrerer en typisk græsk havnepromenade. Fra køkkenet dufter der af mousakka, der er den græske nationalret med kartofler, auberginer, squash, hakket oksekød og bechamelsauce tilberedt i ovn. Indehaveren, Georgios Vasileiou, lægger stor vægt på, at restauranten ikke kun er et spisested, men også et sted hvor du kan komme og nyde en kop kaffe eller en ouzo og hyggesludre lidt, på afstand af en stresset hverdag.   

Indehaveren har tidligere haft to tavernaer på den græske ø Kos. Med sig til Danmark har han taget det bedste fra begge tavernaer og mener selv, at et besøg i hans restaurant er som en rejse til Grækenland. Har man oplevet restauranten både indendørs, og fra terrassen med smukke blomster og Mølleåen løbende lige under fødderne, er man tilbøjelig til at give ham ret.