Danhostel Vejle

Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem
Overnatning
Vandrerhjem
Overnat godt og billigt på Danhostel Vejle og bo tæt på natur, kultur og attraktioner.
Adresse

Vardevej 485 Skibet

7100 Vejle

Website

Webside

Danhostel Vejle ligger midt i hjertet af Danmark, på kanten af den smukke Vejle Ådal og samtidig tæt på bylivet i Vejle. Indenfor en radius af kun 25 km finder I flere af Danmarks største seværdigheder for både børn, unge og voksne. Danhostel Vejle er moderne indrettet med en hyggelig og afslappet atmosfære.

Midt i naturen og tæt på oplevelserne
Danhostel Vejle er omgivet af et dejligt naturområde, som er perfekt til lange gåture, løbeture og cykelture. Den populære cykel- og vandrerute, Bindeballestien, løber blot 100 meter herfra.

Er I til action og eventyr, kan vi anbefale LEGOLAND, Givskud Zoo og Gorilla Park Vejle. Vil I lære noget nyt på en sjov måde eller dykke ned i Danmarkshistorien, så anbefaler vi Økolariet, Sirius Observatoriet, Bindeballe Købmandsgård og Jelling-monumenterne, som har en velfortjent plads på UNESCOs Verdensarvsliste.

Komfortable værelser og hyggelig tv-stue
Vores 30 værelser har alle eget toilet og bad,  der er også mulighed for at hygge med hele familien i vores hygge-stue, og I kan til alle tider benytte vores trådløse internet helt gratis.

Lækker morgenbuffet og veludstyret gæstekøkken
Alle dage tilbyder vi en stor lækker morgenbuffet med noget for enhver smag. I gæstekøkkenet finder I alt fra kogeplader, mini ovn, pander og gryder samt køleskab, hvor I kan opbevare og tilberede jeres egen medbragte mad. I den hyggelige gårdhave finder I desuden vores grill, som I frit kan benytte jer af.

Danhostel Vejle for børn og unge sjæle
Når I ikke er ude og opleve de spændende seværdigheder, er der på Danhostel Vejle gode muligheder for at få brugt noget energi i vores aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden i bordtennis, airhockey og fodboldspil. På vores udendørsarealer er der desuden plads til at boltre sig på legepladen eller afgøre familiens årlige fodboldkamp.

Gratis parkering
Til de gæster som måtte ankomme i bil, tilbyder vi desuden gratis parkering 

Vi glæder os meget til at byde jer velkomne på Danhostel Vejle.

Adresse

Vardevej 485 Skibet

7100 Vejle

Sidst opdateret af
Danhostel Danmarks Vandrerhjem