©  Foto:

Danhostel Vejle

Overnat godt og billigt på Danhostel Vejle og bo tæt på natur, kultur og attraktioner.

Danhostel Vejle ligger midt i hjertet af Danmark, på kanten af den smukke Vejle Ådal og samtidig tæt på bylivet i Vejle. Indenfor en radius af kun 25 km finder I flere af Danmarks største seværdigheder for både børn, unge og voksne. Danhostel Vejle er moderne indrettet med en hyggelig og afslappet atmosfære.

Midt i naturen og tæt på oplevelserne
Danhostel Vejle er omgivet af et dejligt naturområde, som er perfekt til lange gåture, løbeture og cykelture. Den populære cykel- og vandrerute, Bindeballestien, løber blot 100 meter herfra.

Er I til action og eventyr, kan vi anbefale LEGOLAND, Givskud Zoo og Gorilla Park Vejle. Vil I lære noget nyt på en sjov måde eller dykke ned i Danmarkshistorien, så anbefaler vi Økolariet, Sirius Observatoriet, Bindeballe Købmandsgård og Jelling-monumenterne, som har en velfortjent plads på UNESCOs Verdensarvsliste.

Komfortable værelser og hyggelig tv-stue
Vores 30 værelser har alle eget toilet og bad,  der er også mulighed for at hygge med hele familien i vores hygge-stue, og I kan til alle tider benytte vores trådløse internet helt gratis.

Lækker morgenbuffet og veludstyret gæstekøkken
Alle dage tilbyder vi en stor lækker morgenbuffet med noget for enhver smag. I gæstekøkkenet finder I alt fra kogeplader, mini ovn, pander og gryder samt køleskab, hvor I kan opbevare og tilberede jeres egen medbragte mad. I den hyggelige gårdhave finder I desuden vores grill, som I frit kan benytte jer af.

Danhostel Vejle for børn og unge sjæle
Når I ikke er ude og opleve de spændende seværdigheder, er der på Danhostel Vejle gode muligheder for at få brugt noget energi i vores aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden i bordtennis, airhockey og fodboldspil. På vores udendørsarealer er der desuden plads til at boltre sig på legepladen eller afgøre familiens årlige fodboldkamp.

Gratis parkering
Til de gæster som måtte ankomme i bil, tilbyder vi desuden gratis parkering 

Vi glæder os meget til at byde jer velkomne på Danhostel Vejle.