©  Foto:

Den lille Engelsholmrute - Panoramarute 2

Den lille Engelsholmrute, Panoramarute 2, er en lokal cykelrute, som tager dig forbi Engelsholm Slot, den smukke natur i Randbøldal og Nørup Kirke med det smukke spir. Rundturen er ca. 18,5 km.

Den lille Engelsholmrute er en lokal cykelrundtur, som tager dig med forbi renæssanceslottet Engelsholm Slot, den smukke natur i Randbøldal og Nørup Kirke med sit unikke spir. Rundturen er ca. 18,5 km. Det tager cirka en time og 15 minutter at cykle ruten.

Du lægger ud med ’bjergvejen’ Rodalvej, inden ruten tager dig til St. Lihme og Ny Nørup. Her byder Nørup Mejeri på gode oste til madpakken, der kan nydes ved Engelsholm Slot eller ved søen. Slottets karakteristiske løgkupler går igen på Nørup Kirke, som du møder på den anden side af Engelsholm Sø. Herfra går turen mod Gødding Skov og ad Hærvejen til Randbøl, hvorfra der drejes ned mod Randbøldal og turen har sin afslutning.

Den Lille Engelsholmrute er et turforslag, og er ikke skiltet. Ruten bliver også kaldet for en Panoramarute, da du vil opleve vide udsigter, men også små skjulte steder, der indbyder til ro, nærvær og fordybelse.

Download ruten til GPS