©  Foto:

Randbøldal Camping Bed & Breakfast

Randbøldal Camping Bed & Breakfast ligger i umiddelbar nærhed af Randbøldal Camping, og det er muligt at benytte faciliteterne på campingpladsen. Besøg Danmarks Harzen - vores lille paradis.

Randbøldal Camping og B&B er åben hele året og beliggende i den vestlige del af Vejle Kommune, i Vejle Ådal. Terrænet i ådalen er kuperet og åen slynger sig livligt midt gennem byen. 

Der er mange underholdningsmuligheder for børnene, f.eks. udendørs bordtennis og billard, moon cars og legepladser med gynger, trampoliner, og clock golf. Desuden finder du et af Danmarks ældste kildevands friluftsbad med 65 meter vandrutschebane, og masser af plads til solbadning. 

Restaurant ”Skjulestedet” byder på god dansk hjemmelavet mad, men også fastfood som pizza, burgere m.m. I højsæsonen serveres der morgenbuffet. I løbet af sommeren er der bl.a. Pinsefest, Grisefest, og Fiskekonkurrence med musik og dans. Campingpladsens butik bager frisk brød hver dag i sommersæsonen. 

Randbøldalmuseet med vandeksperimentarium ligger i det gamle magasinhus, som var en del af Randbøldal Papirfabrik etableret omkring 1730 - den første industri, man kender til, der bygger på vandkraft. Hærvejen, Bindeballe Købmandsgård (grundlagt 1897), FrederikshåbMøllepark, Randbøl Hede med Syvårssøerne og NaturrumKirstinelyst, som er porten til spændende oplevelser på Randbøl Hede, Ravningbroen, Egtvedpigens Grav, Firehøje, Robert Jacobsens Landskabsskulptur, Gorm den Gamle og Thyras Høje i Jelling og adskillige fiskemuligheder.