©  Foto:

Kvak Mølle – teltplads og shelters

Naturlejrpladsen med teltplads og shelters Kvak Mølle ligger på en indhegnet græsplæne i den naturskønne Vejle Ådal, ikke langt fra Vejle Å. På naturlejrpladsen er der plads til fem telte og der er opstillet tre shelters, hver med plads til 5-6 personer.

På pladsen er der bålhytte og borde/bænke. Der bliver jævnligt fyldt op med brænde i brændeskuret. Der er toiletfaciliteter med rindende vand ca. 400 meter fra arealet i Haraldskær Avlsgård (åbent kl. 06-22). 

Fra naturlejrpladsen er der ikke langt til den populære cykel- og vandresti, Bindeballestien, og har du fisketegn, kan du fiske gratis i den nærliggende Kvak Mølle Sø. Pladsen benyttes desuden flittigt af kanosejlere i sommerhalvåret.

Den nærved liggende herregård, Haraldskær, er første gang nævnt i 1434. I dag huser herregården et hotel. Ruinen af den gamle herregårdsmølle, Kvak Mølle, leder tilbage til dengang, der var mange vandmøller langs åen. Skibet Kirke indeholder bl.a. nogle meget smukke kalkmalerier fra 1200-tallet.

Beliggenhed
Naturlejrpladsen ligger syd for parkeringspladsen på Kvak Mølle Vej, syd for Skibet og ca. 8 km vest for Vejle.

Booking
Overnatningen er gratis. Pladsen passes af Vejle Kommune. Du booker online på Shelter - Udeliv Vejle, men har du spørgsmål til overnatningsstedet kan du kontakte udeliv@vejle.dk.